3 Ağustos 2016 Çarşamba

Seks İçin Ön Sevişmenin Önemi Nedir?


   Çiftler arasında güven ve dürüstlük var ise yaşanacak anlar heyecanlı ve mutlu geçecektir. Birbirini iyi anlayan ve tanıyan çiftler seks yaşamları artı puan getirir. İlişkinin ve seks hayatınızın çok daha uzun ve güven içinde geçmesine vesile olur.

  Yatak odanızda ateşli seks yaşamınızın kusursuz olmasını istiyorsanız toplumsal tabulardan kendinizi aşmanız gerekmektedir. Birbirinize dürüst olmak şartıyla isteklerinizi ve etkilendiğiniz faktörleri paylaşmanız ve dürüst olmanız şarttır. Dilerseniz şimdi doyurucu bir sevişme nasıl olmalı göz atalım.

  Ön sevişme
  Kimilerine göre oynaşma kimilerine göre de ön sevişme adı altında söylenebilir. Yinede her ikisi de aynı anlama gelir. Ön sevilme seks için çok büyük önem taşır çünkü bu süre içinde haz duygunuz yükselir birleşme esnasında doyumsuz anlar yaşayabilirsiniz. Ön sevişmede öpüşmek, birbirinizi soymak, oral seks ön sevişmenin olmaz ise olmazıdır.

  Erkeklere ipuçları
  Sevişme esnasında kadının nerelerinden hoşlandığını bilmek bir erkek için çok büyük bir avantajdır. Ön sevişme erkeler için olmasa da kadınların orgazma daha kolay ulaşmaları için gerekli olan bir aşamadır. Ön sevişmede iyi uyarılan bir kadın her zaman erkeğini mutlu etmesini iyi bilir.

  Öpmek şart
  Daha önce bahsettiğimiz gibi öpülmek bir kadın için uyarıcı özelliği vardır. Kadın öpülmekten okşanmaktan zevk alır ön sevişme esnasında kadının meme uçları en tahrik edici bölgesidir. Bizim tavsiyemiz bu yöndedir. Birçok kadının en büyük şikâyeti gerektiğince öpülmemek ve çok çabuk cinsel organlarla oynaşmaya geçilmesidir. Sevişirken partnerinizi uyarmak için dudaklarını, kulak memelerini, saçlarını, göz kapaklarını, boynunu, omuzlarını göğüslerini, karnını, bacaklarını, öpmelisiniz. Dudaklarını öperken dilinizi de kullanmayı ihmal etmeyin.

  Kadınlara tavsiyeler
  Erkeklerinde ön sevişmeye kadınlar kadar olmasa da ihtiyaçları vardır. Farklılık gösterse de bazı erkekler partnerleri tarafından soyulması onlar için uyarıcı bir rol oynayabilir. Bununla birlikte erotik iç çamaşırlar tercih eden erkeklerde vardır. Bu gibi iç çamaşırlar erkelerde uyarıcı etkisi yapabilir.

0 yorum: